hydraulics výrobek hydraulika hydromotor hydraulický válec ZH2T

TECHNICKÝ POPIS – FUNKCE VÝROBKU

ZH2T je dvojčinný hydraulický válec s tlumením koncových poloh. V principu je přímočarý hydromotor prvek, který přeměňuje tlakovou energii kapalného média na energii mechanickou – axiální sílu pístní tyče v obou směrech. Svou konstrukcí nevyžadují zvláštní požadavky na obsluhu a údržbu. Pro bezvadnou a bezpečnou funkci je nutno řídit se provozními a technickými podmínkami.
Tlumení funguje jako omezení průtoku oleje v poslední části zdvihu, kterým dojde ke zpomalení pohybu pístní tyče a tím snížení rázů, které by se jinak přenášely z hydraulického válce do konstrukce. Tlumení není regulovatelné, nelze tedy zaručit, že bude toto tlumení fungovat přesně podle Vašich představ. Pokud konstrukce stroje vyžaduje přesně nastavitelné tlumení, zvolte prosím variantu ZH2RT, případně válce ISO6022 s regulovatelným tlumením.

Standardně jsou válce vyráběny s uchycením „oko-oko“, lze je samozřejmě vybavit přírubami, čepy, patkami, případně atypickým uchycením. Veškeré informace ohledně uchycení a rozměrů naleznete v katalogovém listu.

V případě požadavku na další (nestandardní) typy uchycení kontaktujte, prosím, naše techniky telefonicky, anebo přes kontaktní formulář.

Katalogový list výrobku

Technické parametry

Jmenovitý tlak– 20 MPa
Maximální tlak– 25 MPa
Zkušební tlak– 32 MPa
Pracovní kapalina– hydraulický minerální olej (OH-HM 32, OH-HM 46, OH-HM 64)
Požadovaná filtrace– doporučujeme 25 μm
Teplotní rozsah– kapaliny -20°C ÷ +80°C
 – okolí -20°C ÷ +70°C
Klimatická odolnost– mírné klima WT
Pracovní rychlost– maximální 0,5 m· s-1
Hodnota odolnosti pístní tyče
v solné komoře dle ISO 4540
– 120 hodin

Kompletní katalog HYDRAULICS s.r.o.

 

Kontaktní formulář

Tímto beru na vědomí zpracování osobních údajů společností HYDRAULICS s.r.o., v rozsahu výše uvedených údajů za účelem obchodní komunikace či zpracování nezávazné nabídky.